Over ons GRAPY

GRAPY UPDATE: WIE ZIJN WIJ?

Grapy is een wijnwebshop die al 10 jaar bestaat. Grapy is ontstaan uit Winestein. Winestein is de digitale sommelier die het doel heeft om voor thuis de juiste wijn bij het juiste gerecht te adviseren.
Grapy wordt sinds 2015 beheerd door mij, Michiel van Wijk. Ik zit al 35 jaar in de wijnhandel (jong begonnen) en ken daardoor vele wijnhuizen uit de verschillende wijnlanden. Tevens heb ik gewerkt met alle soorten distributie binnen de wijnhandel, van supermarkt tot horeca en alles wat er tussen zit.

Grapy zoekt zelf de wijnen en importeert 80% zelf. Meestal zijn de wijnen van middelgrote familiebedrijven. U kunt onze wijnleveranciers ook gewoon bezoeken. Het voordeel is dat onze wijnen en de (internationale) prijzen gewoon traceerbaar zijn. We verhogen dus niet kunstmatig de prijzen om heel veel korting te kunnen geven zoals bij veel andere webshops gebeurt. De echte prijzen zijn bij die sites meestal niet te achterhalen omdat ze veel wijnen onder eigen namen en etiketten laten produceren.

Onze wijnen worden regelmatig geproefd en beoordeeld. Wij betalen niet aan de (wijn)pers om medailles of punten te krijgen. Vertrouw op onze kennis, beoordeling en ervaring is het advies. Bent u niet tevreden dan vergoeden we de wijn of kunt u deze gratis retourneren.

Ons doel is om voor u de juiste wijn te vinden voor elke gelegenheid. Alhoewel we er terdege van bewust zijn dat ons assortiment nooit alle wijnen van de wereld kan bevatten, denken we toch een goed representatief assortiment te hebben. Heeft u vragen of suggesties over wijnen of wijn-spijs combinaties neem gerust contact met ons op.

Michiel van Wijk

Grapy is een onafhankelijke webwinkel. Grapy is onderdeel van de besloten vennootschap Vidi Vino BV.

Adres:

KVK nummer:
BTW-nummer:
Bank:
IBAN:

LEYLANDSTRAAT 3, 2014 JM HAARLEM

67467679
NL857009412B01
RABOBANK
NL58 RABO 0314 9746 95