Wijnmandje
bekijk
Er bevinden zich geen artikelen in uw wijnmandje
  • Home
  • Wijn bezorgen

Wijn laten bezorgen door Grapy.nl

In de webshop van Grapy.nl kun je meer dan 150 wijnen van over de hele wereld heel eenvoudig en veilig online bestellen.

Wanneer wordt mijn wijn bezorgd?

Als je op dinsdag, donderdag of vrijdag voor 15.00 een bestelling doet in onze webshop, wordt de wijn, met uitzondering van zondag, binnen 24 uur bij je thuis bezorgd!

Voor het bezorgen van onze wijn maken we gebruik van twee betrouwbare partners. Een bestelling van 60 flessen of kleiner wordt door PostNL bezorgd. Ben je niet thuis bij de eerste levering, dan zal PostNL nog een tweede en derde poging ondernemen.

Wijn als cadeau laten bezorgen bij relaties

Ook wanneer je op zoekt bent naar een smaakvol wijn relatiegeschenk, zit je goed bij Grapy.nl. Wij leveren uitsluitend de beste wijnen in alle prijsklassen. Ook relatiegeschenken worden binnen 24 of 48 uur bezorgd. Bekijk ons aanbod relatiegeschenken, of stop zelf een fles wijn in een kistje.

Grote aantallen laten bezorgen

Wil je grotere aantallen wijn relatiegeschenken versturen, dan kan Grapy.nl ook maatwerk aanbieden. We kunnen de wijn dan voorzien van een kaartje of persoonlijke boodschap. De geschenken worden op ieder gewenst adres ineens of per stuk bezorgd. Bel nu voor een offerte (024) 373 43 43 of mail ons info@grapy.nl

Ga naar de webshop en bestel jouw favoriete wijn vandaag nog!