Betalen

Bij Grapy.nl kunt u op de volgende manieren 100% veilig betalen:

iDeal (direct internetbankieren)

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

- iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
- iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
- Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
- Controle en overzicht op de betaling
- iDEAL is ontwikkeld door ABN AMRO, ING Bank, SNS Bank en Rabobank.

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij Grapy.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Grapy.nl wordt geďnformeerd dat de bestelling is betaald.

Visacard of Mastercard

U betaalt met uw creditcard via een beveiligde verbinding. Wanneer u met creditcard wilt betalen, zal er een "card verificatie code" worden gevraagd. Een card verificatie code of cvc is een 3-cijferige code. Die code vindt u aan de achterkant van uw creditcardpasje waar u uw handtekening heeft geplaatst. U kunt deze cvc probleemloos invoeren.

Kopen op rekening

U betaalt uw aankopen pas na levering binnen 14 dagen.

AfterPay voert voor Grapy.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om de gekochte wijnen te betalen. U kunt bij Grapy.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 150,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay dan kunt u betalen tot een bedrag van € 500,-

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert Afterpay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. De extra kosten voor het gebruik van Afterpay bedraagt €1,95.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

 

Privacy Policy

Uw persoonlijke gegevens worden veilig opgeslagen en alleen gebruikt volgens onze Privacy Policy